det här är slutet på vår film

Har klarat part 1 av livet nu. Igår slutade jag nian, Söderbausmka och högstadiet och det är en ganska häftig känsla men samtidigt, när jag tänker på det, känns allt så himla konstigt och jag vill bara lägga mig ner och gråta. I alla fall, fick inget riktigt avslut och sa hej då till alla vilket egentligen kanske är ganska skönt för då kan man ju låtsas att vi snart ses igen.

Igår kväll var det klassfest i ett hus på skolgården vilket var trevligt. Kom hem vid tre och slocknade direkt ungefär men sov inte så jättebra. Klockan tio imorse var jag på skolan igen för att städa upp efter igår. Det var grus över hela golvet och en massa tomma flaskor som jag och några grabs från klassen gick och pantade och jag tjänade 37 spänn. Värt som fan!

Har väldigt splittrade känslor right now så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Här får ni i alla fall en bild på några fina classmates (som inte är mina klasskompisar längre för nu är vi bara ex klasskompisar eller bara vänner liksom) från när vi var hos Brita efter avslutningsmiddagen i tisdags.


Brita, Maja, Molly, Sophie, Anna & Louise


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0