onsdag

hello people sorry för dålig uppdatering hehe vet att ni saknat oss
Hade lite ångest inför den här dagen igår men jag överlevde! Dock är onsdag den officiella fuldagen så man har ju inte direkt känt sig som den vassaste kniven i lådan. Stackars Molly som glömde sina byxor (vi har idrott första lektionen så man har ju liksom träningskläder på sig från början, eller alltså ah vanliga kläder nedpackade ok) så hon fick gå i mina träningstights hela dagen. Pluttis då! Haha det tyckte jag var lite skoj i alla fall.
 
Nu ska jag dricka lite te osv hejsvejs
 

ojoj, är det gott?

 
Nämen titta vilka söta bilder som karro inte har lagt upp än!

Åhdi

2011 var ett himlans bra åt. Åhdi vad jag saknar det..

GRATTIS BLOGGEN

ETT ÅR SEN VI STARTA BLOGGEN, helt galet. Känns som det var nyss jag satt på Karros golv och skrattade åt headern på bloggen som vi gjorde för den såg ut som en badhushemsida, vilket den fortfarande gör. Dags för förändring kanske? Och lite mer uppdateringen från mig och Maja?
PUSS PUSS

(bilden är från kvällen vi starta bloggen, hihi)


söndag (igeeeeen)

Sitter och skriver ett kul litet arbete om droger i psykologi. Känns som att det blir mer som ett no-arbete i nian men men... Tar lite micropauser ibland och just denna tänkte jag tillägna blorren. Så tjena!  Fast nu måste jag återgå om jag ska hinna med resten av plugget. Pusssssss ta hand om er alla fiiiina <333333
 

jaha godkväll kamrater

Halloj! Fasen vad veckorna går fort nu. Hänger inte riktigt med! Weho. I alla fall, sitter och försöker skriva lite argument till en debatt nästa vecka men det suger så tänkte att jag kunde slänga in ett litet underhållande inlägg åt er alla readerzzz xD
 
Öhm, jaaaaa. Imorgon är det onsdag och det schemat ser ut lite såhär: zumba! skola! hem dirr och plugga! breaking dawn med bäztizarna! Då ska jag äta smågodis för det var jättelängesen. Kommer gråta en skvätt också för att hela den här Twilight-epoken är över. lol.
 
Om jag hade varit snygg hade jag slängt in en liten gollig egopic här men så var ju fallet tvärtom så neee. Istället får ni en liten rolig bild på nåt litet animal som gäspar. Den får symbolisera hur trött jag är. Håll till godo friendzzzz!
 
 
 

pappornas dag

Idag är det alla pappors dag. Vi har aldrig firat det här av någon anledning men vi kan ju ändå skänka en liten tanke till alla farsor runt om vi världen i alla fall. Men min pappa är i alla fall världsbäst på att vara pappa! Har tyvärr ingen gollig bild på oss men skit samma.
 
Så var den helgen slut. Var på Ikea igår och köpte lite småsaker till mitt rum (och en hunkydoryliknande tröja från Gina Tricot, vääärt) och idag har jag mest bara pluggat och så. Har inget mer att berätta typ. Hejdå!
 
SAKNAR MAJA JÄTTESUPERMEGASKITMYCKET
 
 

lill-lördag

alltså jag haaaaaaatar historia. die
ungefär så känner jag just nu. tycker det är så jävla tråkigt att jag avlider. i morgon ska jag spela innebandyturnering med falufri. förstår ej hur det ska gå till så har lite ångest inför det. kommer bli mosad och ägd.
 
herrå är fett sur men nu ska jag klunka kaffe och skriva om statsskicket under upplysningen. men vem FAN brydde sig om det liksom.

Fredag

Hoppas verkligen att er första kväll på Etage levde upp till era förväntningar och att ni har ont i fötterna, har ångest och är lagom bakis idag. Det är inte jag för jag var inte där! Nu åker jag till Göteborg och andas lite annan luft i ett par dagar.
Au revoir friendos


karro tipsaaar

Tänkte börja med en ny grej här i blorren, nämligen en liten tipsstund. Here we go!
 
1. Strumpbyxor med fleece inuti! Mamma kom hem med ett par igår och jag är kanske efter men alltså vilken uppfinning va? De var bland det skönaste jag någonsin haft på mig och jag hoppas man kan ha de under jeans. Isåfall skulle mina promenader till skolan i vinter vara räddade!
 
2. Torka aldrig tårar utan handskar, vad ska man säga? Typ årets/årtiondets/århundrandets tvhändelse! Om ni inte sett det så se det ba. Plz! Finns på svtplay och det är så jäkla värt att se det.
 
Tänkte också tipsa om Mando Diaos nya album men sen insåg jag att det sög så jag skiter nog i det lilla tipset. Nu alldeles strax ska jag ta en promenad ner till tågstationen och möta min bror och sen äta lunch med honom och pappa!
 

RSS 2.0